Maksima trgovina d.o.o.

Sve od podruma do krova

zaposlenika
skladišnog prostora
+
godina poslovanja
+
proizvoda u katalogu
O nama - Maksima trgovina

Preko 20 godina uz vas

Maksima trgovina osnovana je 8. studenog 2000., a locirana je na dvije lokacije:

PRODAVAONA 1 u Brdovcu, Ilije Gregorića 10
PRODAVAONA 2 u Donjoj Bistri, Stubička 558

Posebnu pažnju pridajemo svakom našem kupcu, bez obzira na veličinu i količinu potreba. Na raspolaganju Vam je stručno i kvalificirano osoblje i tehnička podrška voznog parka kojeg čine šleper, kamioni sa kranom i prikolicom, manji otvoreni sandučari i viličari, čime kupljeni građevinski materijal brzo stiže na adrese našihih kupaca.

Prodaju i dostavu građevinskog materijala obavljamo sa 24 zaposlenih u dvije trgovine i dva skladišna prostora (18.000 m²).

Armiračnica

Osim prodajnih prostora i skladišta, Maksima-trgovina posjeduje i pogon armiračnice u kojem se izrađuju armature svih profila i u svim dimenzijama. Naš tim broji ukupno 24 zaposlenika.

Što vam nudimo?​​

Vrhunski materijali

Nudimo sve što vam je potrebno za vaš projekat gradnje – od temelja do završnih radova, s vrhunskim proizvodima i stručnim savjetima koji čine svaki korak gradnje sigurnim i učinkovitim.

Brza dostava

Uz našu uslugu utovara i brze dostave na kućnu adresu, osiguravamo da vam potrebni materijali stignu na vrijeme, pružajući vam praktičnost i efikasnost u svakom koraku vašeg projekta. Gradite s povjerenjem – brzo, jednostavno, uz Maksima Trgovinu d.o.o.

Ekološka osvještenost

Naša paleta vrhunskih materijala ne samo da zadovoljava najviše standarde kvalitete, već i integrira održive pristupe kako bismo maksimalno smanjili ekološki utjecaj. Izgradite s odgovornošću prema okolišu – uz Maksima Trgovinu d.o.o., gdje se briga o prirodi stapaju s visokim standardima u građevinskom materijalu.

Armiračnica

Izrađujemo sve tipove armatura po nacrtu u našoj armiračnici.

Pogon je opremljen suvremenim strojevima koji omogućuju brzu i kvalitetnu izradu od jednostavnijih do najzahtjevnijih oblika armature.

Katalog proizvoda​

Neobavezno pregledajte naš katalog proizvoda s više od 5000 artikala iz naše ponude.

Stručno osoblje​

Koristeći znanje i iskustvo naših djelatnika uz konstantno ulaganje u kvalitetu i kompetentnost te praćenjem trendova suvremene gradnje, želja nam je i dalje ostati pouzdana i prepoznatljiva trgovina koja zadovoljava potrebe svakog kupca pružanjem najbrže i najkvalitetnije usluge u području prodaje građevinskog materijala.

Maksimalno dobri

Kvaliteta

Naša tvrtka se ističe visokom kvalitetom proizvoda, stručnim savjetovanjem i konkurentnim cijenama.

Vrhunski materijali

Surađujemo s renomiranim svjetskim brandovima kako bi vaši projekti budu izvedeni s vrhunskim materijalima, pridonoseći dugovječnosti i estetici svake izgradnje.

Maksima tim

Naš tim od preko 20 zaposlenih stručnjaka posvećen je pružanju vrhunske usluge, prateći najnovije trendove i tehnologije u građevinskoj industriji.

Maksima trgovina kroz statistiku

zaposlenika
skladišnog prostora
+
godina poslovanja
+
proizvoda u katalogu

Načini plaćanja

GOTOVINA, KARTICE, BEZGOTOVINSKI

Zagrebačka Banka
MAESTRO – do 24 rata bez kamata
VISA – do 24 rata bez kamata
MASTERCARD – do 36 rata bez kamata

Raiffeisen Banka
MAESTRO – do 12 rata bez kamata
VISA – do 12 rata bez kamata
MASTERCARD – do 12 rata bez kamata

Privredna Banka Zagreb
MAESTRO – od 2 do 12 rata bez kamata
VISA – do 12 rata bez kamata MASTERCARD – do 12 rata bez kamata

Diners
jednokratno

Na vrh