Dostava građevinskog materijala po dogovoru

Kada odaberete Maksima trgovinu za dostavu građevinskog materijala, birate partnera koji razumije važnost brze i pouzdane usluge. Bez obzira jeste li graditelj, arhitekt ili privatni investitor, naša usluga dostave prilagođena je vašim potrebama.

Brdovec

PREUZIMANJE ROBE OD DOBAVLJAČA I ISPOSTAVA
PON-PET od 07:30 – 14:30 sati

Bistra

PREUZIMANJE ROBE OD DOBAVLJAČA I ISPOSTAVA
PON-PET od 07:30 – 14:30 sati

Vozni/strojni park

Kamioni, tegljači, hidraulične dizalice, viličari,…

Jedan od ključnih elemenata naše hitre dostave je naš impresivan strojni park. Kamioni opremljeni najnovijom tehnologijom za siguran transport, viličari koji omogućuju brzo i učinkovito istovarivanje, svi su dio naše prednosti u pružanju iznimno brze usluge dostave. Opremljeni smo otvorenim tegljačem sa poluprikolicom, kamionom sa hidrauličnom dizalicom i prikolicom, dva kamiona sa hidrauličnom dizalicom i s dva kamiona manje nosivosti otvorenog sanduka za manje dostave (bez istovara). Bez obzira na veličinu vaše narudžbe, naš strojni park garantira siguran i pravovremen prijevoz materijala na vaše gradilište.

Vrijeme je novac

Brza i pouzdana dostava građevinskog materijala na vaša vrata

Tražite li brzu, pouzdanu i profesionalnu dostavu građevinskog materijala, Maksima trgovina je vaš savršeni partner. Kao lider u prodaji građevinskog materijala, naša usluga dostave postavlja nove standarde, osiguravajući da vaši materijali stignu na željenu lokaciju u najkraćem mogućem roku.

Kvalificirano i stručno osoblje

Ljudi su ključ uspjeha

Uz izvanredan strojni park, naše kvalificirano osoblje je srce naše usluge dostave. Naši vozači su iskusni profesionalci koji se brinu za vaše materijale kao da su vlastiti. Njihova stručnost i pažnja prema detaljima osiguravaju da svaka dostava prođe glatko, čak i u najzahtjevnijim uvjetima. Maksima Trgovina je ponosna na svoje osoblje koje je posvećeno pružanju vrhunske usluge svakom klijentu.

Galerija​

Maksima trgovina - dostava građevinskog materijala
viličar
maksima dostava

Načini plaćanja

GOTOVINA, KARTICE, BEZGOTOVINSKI

Zagrebačka Banka
MAESTRO – do 24 rata bez kamata
VISA – do 24 rata bez kamata
MASTERCARD – do 36 rata bez kamata

Raiffeisen Banka
MAESTRO – do 12 rata bez kamata
VISA – do 12 rata bez kamata
MASTERCARD – do 12 rata bez kamata

Privredna Banka Zagreb
MAESTRO – od 2 do 12 rata bez kamata
VISA – do 12 rata bez kamata MASTERCARD – do 12 rata bez kamata

Diners
jednokratno

Na vrh