crijep-krov

Maksima trgovina & partneri

Surađujemo s najboljim svjetskim proizvođačima građevinskog materijala i alata

ferriere nord

Maksima trgovina specijalizirana je za prodaju vrhunskih građevinskih materijala, a ponosno zastupamo i renomiranu tvrtku Ferriere Nord, lidera u proizvodnji kvalitetnih čeličnih armaturnih proizvoda. S pouzdanošću Ferriere Nord brenda, zajedno gradimo čvrste temelje za vaše projekte.

henkel

Kao ponosni zastupnik tvrtke Henkel, jamčimo visokokvalitetne proizvode i inovativna rješenja. Henkel, s dugogodišnjim iskustvom, predstavlja vrhunsku stručnost u proizvodnji adheziva, brtvila i premaza, pružajući trajnu izdržljivost vašim projektima.

Ceresit

Maksima trgovina nudi i proizvode tvrtke Ceresit kojima vas uvodimo u svijet inovativnih rješenja za hidroizolaciju, ljepila i ostale visokokvalitetne proizvode. Ceresit, s dugogodišnjim iskustvom i renomiranim statusom, pruža jamstvo sigurnosti i izvrsnosti za vaše građevinske projekte.

sika

Kroz našu suradnju s vodećim brendom Sika, pružamo vam pristup inovativnim rješenjima, visokokvalitetnim adhezivima, brtvilima i ostalim proizvodima koji postavljaju standarde izdržljivosti i performansi. Sika, globalni lider u industriji građevinskih materijala, jamči da vaši projekti ostvaruju vrhunske rezultate uz našu stručnost i njihovu pouzdanost.

logo-unitherm

Kroz našu suradnju s renomiranim brendom Unitherm, pružamo vam pristup vrhunskim proizvodima za termoizolaciju koji postavljaju standarde u učinkovitosti energetske potrošnje. Unitherm, s svojom dugogodišnjom stručnošću, osigurava da vaši objekti budu energetski učinkoviti i udobni, nudeći rješenja koja štede energiju i unapređuju kvalitetu života.

holcim-logo

Kroz našu suradnju s liderom u industriji, tvrtkom Holcim, omogućavamo vam pristup visokokvalitetnim cementima, betonima i inovativnim rješenjima za izgradnju projekata izdržljivih temelja. Holcim, s globalnim iskustvom i predanost prema održivosti, garantira da vaši projekti ostvaruju vrhunske rezultate uz najkvalitetnije građevinske materijale.

ravatherm-logo

Kroz našu ponudu proizvoda tvrtke Ravatherm, pružamo inovativna rješenja za toplinsku izolaciju visokih performansi. Ravatherm donosi proizvode s izvanrednom učinkovitošću, osiguravajući da vaši projekti ostvare optimalnu energetsku učinkovitost uz našu stručnost i njihovu pouzdanost.

makita

Kroz našu suradnju s renomiranim brendom Makita, omogućavamo vam pristup izuzetnoj liniji visokokvalitetnih električnih alata, poznatih po pouzdanosti, dugovječnosti i vrhunskim performansama. S Makita alatima, svaki vaš građevinski projekt postaje lakši, brži i precizniji.

Knauf Insulation

Kroz našu suradnju s tvrtkom Knauf Insulation, pružamo vam vrhunske izolacijske proizvode, poznate po visokoj učinkovitosti i održivosti. Knauf Insulation postavlja standarde za energetsku učinkovitost, osiguravajući da vaši objekti budu udobni, ekološki prihvatljivi i štede energiju.

Suradnjom s vodećom tvrtkom ACO, pružamo vam inovativna rješenja za odvodnju, s proizvodima koji kombiniraju vrhunsku funkcionalnost s estetikom. ACO, s dugogodišnjim iskustvom, postavlja standarde u industriji odvodnje, osiguravajući trajnost i učinkovitost za vaše građevinske projekte.

Kroz suradnju s prestižnim brendom Baumit, pružamo vam pristup inovativnim fasadnim sustavima i visokokvalitetnim materijalima za unapređenje estetike i dugovječnosti vaših objekata. Baumit, s dugogodišnjim iskustvom u industriji, predstavlja sinonim za vrhunsku kvalitetu i moderna rješenja u građevinskom svijetu.

Eurovent

Kroz suradnju s vodećim brendom Eurovent, pružamo vam pristup visokoučinkovitim sustavima ventilacije i klimatizacije, koji postavljaju standarde za čist zrak i udobnost u vašim prostorima. Eurovent, s bogatim iskustvom u industriji, jamči vrhunsku kvalitetu i tehnološku inovaciju za vaše projekte.

Velux_logo

Suradnjom s renomiranim brendom Velux, nudimo vam vrhunske krovne prozore i solarno osvjetljenje, stvarajući prostore ispunjene prirodnom svjetlošću i udobnošću. Velux, s desetljećima iskustva u industriji, predstavlja sinonim za kvalitetu, inovaciju i eleganciju u oblasti prozorskih rješenja.

leier-logo

U suradnji s tvrtkom Leier, nudimo vam visokokvalitetne proizvode za krovopokrivačke sustave, fasade i opeke. Leier, s dugom tradicijom i stručnim pristupom, priznata je po izdržljivosti i estetici svojih proizvoda, čineći ih idealnim izborom za vaše građevinske projekte.

wurth-logo

Kroz suradnju s renomiranim brendom Würth, pružamo vam pristup izuzetnoj paleti visokokvalitetnih alata, spojnica i potrošnog materijala, omogućujući vam preciznost, pouzdanost i brzinu u svakom građevinskom projektu. Würth, s dugogodišnjim iskustvom i globalnim priznanjem, postavlja standarde u industriji s proizvodima koji zadovoljavaju najviše zahtjeve profesionalaca.

ursa-logo

Surađujući s tvrtkom Ursa, pružamo vam pristup inovativnim rješenjima za toplinsku izolaciju, gdje kvaliteta, energetska učinkovitost i održivost čine osnovu njihove vodeće pozicije u industriji izolacijskih materijala. Ursa, s dugogodišnjim iskustvom, postavlja standarde za udobnost i energetsku efikasnost u svakom vašem građevinskom projektu.

texo-logo

Kroz suradnju s tvrtkom Texo, nudimo vam inovativna rješenja za suhozidne sustave i oblaganje zidova, gdje Texo ističe svoju predanost visokoj kvaliteti i modernom dizajnu. Texo, kao lider u proizvodnji suhozidnih materijala, pruža izdržljive i estetski privlačne proizvode za unapređenje svakog građevinskog projekta.

semmelrock-logo

U suradnji s tvrtkom Semmelrock, predstavljamo vam izuzetne proizvode za popločavanje i uređenje eksterijera, gdje Semmelrock ističe svoju stručnost u stvaranju visokokvalitetnih, estetskih i dugovječnih rješenja za svaki prostor. Semmelrock, s bogatom tradicijom i fokusom na inovacije, postavlja standarde u industriji popločavanja, pružajući jedinstvene i funkcionalne elemente za vaše vanjske projekte.

U suradnji s renomiranim brendom Jub, predstavljamo vam proizvode vrhunske kvalitete za sustave fasada, gdje Jub svojom inovativnom tehnologijom i estetski privlačnim rješenjima postavlja standarde u industriji fasadnih obloga. S Jub-om, svaki vaš građevinski projekt dobiva dimenziju elegancije i dugovječnosti.

schiedel

Kroz suradnju s vodećim brendom Schiedel, predstavljamo vam visokokvalitetne dimnjake i sustave odvodnje dimnih plinova, gdje Schiedel svojom dugogodišnjom stručnošću postavlja standarde u industriji, osiguravajući siguran i učinkovit odvod dima za vaše projekte. S Schiedel-om, vaša gradnja dobiva pouzdano rješenje za dugoročnu sigurnost i performanse.

rigips-logo

Suradnjom s renomiranim brendom Rigips, predstavljamo vam visokokvalitetne gipsane ploče i suhozidne sustave, gdje Rigips svojom inovativnom tehnologijom postavlja standarde u industriji, pružajući trajnu izdržljivost i fleksibilnost za svaki prostor vašeg projekta. S Rigips-om, svaka izgradnja dobiva vrhunski temelj i estetsku notu suvremenog dizajna.

Tondach-logo

U suradnji s tvrtkom Tondach, predstavljamo vam vrhunske krovnosne sustave i crijepove, gdje Tondach svojom dugogodišnjom tradicijom i visokim standardima postavlja neizbježne standarde u industriji, osiguravajući dugovječnost i estetsku izvrsnost za svaki krovni projekt. S Tondach-om, vaša gradnja dobiva ne samo kvalitetan krov, već i dodir elegancije koji traje godinama.

wienerberger-logo

Kroz našu suradnju s tvrtkom Wienerberger, predstavljamo vam visokokvalitetne opeke i keramičke proizvode, gdje Wienerberger svojom dugogodišnjom stručnošću postavlja standarde u industriji, pružajući izuzetnu izdržljivost i estetsku vrijednost za svaki građevinski projekt. S Wienerberger-om, svaki zid postaje simbol izvanredne kvalitete i trajne elegancije.

samoborka-logo

U suradnji s tvrtkom Samoborka, predstavljamo vam iznimne betonske proizvode i građevinske materijale, gdje Samoborka svojim dugogodišnjim iskustvom i inovativnim pristupom postavlja standarde u industriji, pružajući pouzdanost i vrhunsku kvalitetu za svaki građevinski projekt. S Samoborkom, svaki temelj postaje simbol izvrsnosti i dugotrajne sigurnosti.

Rofix

Kroz suradnju s tvrtkom RÖFIX, predstavljamo vam inovativne materijale za fasadu i žbuke, gdje RÖFIX svojom stručnošću i visokim standardima postavlja nove mjere u industriji, pružajući estetsku izdržljivost i funkcionalnost za svaki fasadni projekt. S RÖFIX-om, svaka vaša fasada postaje simbol elegancije i dugovječnosti.

YTONG-logo

U suradnji s vodećim brendom YTONG, predstavljamo vam inovativne blokove od lakog betona, gdje YTONG svojom tehnologijom postavlja standarde u industriji, pružajući iznimnu toplinsku izolaciju i brzu, ekonomičnu izgradnju za svaki građevinski projekt. S YTONG-om, svaka vaša zgrada dobiva kombinaciju izdržljivosti, energetske učinkovitosti i modernog dizajna.

CREATON

Kroz našu suradnju s renomiranim brendom CREATON, predstavljamo vam visokokvalitetne krovnosne sustave i crijepove, gdje CREATON svojom dugogodišnjom stručnošću postavlja neosporne standarde u industriji, pružajući vrhunsku estetiku i trajnu izdržljivost za svaki krovni projekt. S CREATON-om, vaša gradnja dobiva ne samo funkcionalnost, već i pečat vrhunske elegancije.

Načini plaćanja

GOTOVINA, KARTICE, BEZGOTOVINSKI

Zagrebačka Banka
MAESTRO – do 24 rata bez kamata
VISA – do 24 rata bez kamata
MASTERCARD – do 36 rata bez kamata

Raiffeisen Banka
MAESTRO – do 12 rata bez kamata
VISA – do 12 rata bez kamata
MASTERCARD – do 12 rata bez kamata

Privredna Banka Zagreb
MAESTRO – od 2 do 12 rata bez kamata
VISA – do 12 rata bez kamata MASTERCARD – do 12 rata bez kamata

Diners
jednokratno

Na vrh